TASIYICI 2 IZLE



Taşıyıcı 2 (özgün ad:Transporteur II,Le) 2005 yapımlı bir aksiyon filmi.Filmin yönetmeni Louis Letterierdir ki, filmin önceki filminin yönetmeni Corey Yuen bu filmde sadece dövüş koreografı olarak yer almaktadır. Frank Martin rolünü Jason Stathamın oynadığı film, ABD'de iyi bir ilgi görmüşdür. Filmin yapımcısı ve senaristleri arasında yine Luc Besson vardır. Film taşıyıcı Frank Martinin hikâyesinin kaldığı yerden devam etmesini konu almaktadır.

Özet : Frank Martin taşıyıcılığı bırakmış, şimdi Miami de bir ailenin şöförlüğünü yapmaktadır. Ancak ailenin çocuğu kaçırılınca, Frank onu kaçıranlardan zann edilir. Frank kendisini temize çıkarmak ve Jacki bulmak için uğraşır. Ancak onu kaçıran suçluların aklında hem Jackin ailesinden fidye isterken, aynı zamanda başka bir şey de vardır.



Not : Video ekranındaki 360 change video quality işaretinde video kalitesini yükseltip düşürebilirsiniz,quality değeri ne kadar yüksek olursa görüntü kalitesi o kadar iyi olacaktır fakat yüksek hızlı bağlantınız olması gerekir yada daha çok beklemenize sebep olur,Düşük quality ( Örnek 240 ) ' da izlemek isterseniz bu daha hızlı dolmasına görüntü kalitesinin daha düşük olmasına sebep olur.



  • Bölüm 1





  • Bölüm 2





  • Bölüm 3





  • Bölüm 4





  • Bölüm 5


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder