TASIYICI 1 IZLE







2002 yapımı The Transporter, IMDB’den 6.7 gibi hatrısayılır bir değer almış. Corey Yuen’in yönetmen koltuğunda oturduğu Taşıyıcı filminin oyuncu kadrosundan bazıları ise Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, François Berléand, Ric Young . Çin, ABD ve Fransa’dan oyuncuların oynadığı film lokasyon olarak Fransa’da çekildi. Ordudan emekli olan eski asker Frank Martin çok iyi bir dövüşçüdür. Ayrıca mesleği Taşıyıcılıktır. Bir paketi bir yerden alıp diğer yere götürmektir onun görevi. Çevresindeki tanıdıklarına yaptığı iş hakkında yalan söyler. Kullandığı araba siyah bir BMW’dir ve bu gözü pek taşıyıcının yaptığı işte değişmeyen 3 kuralı vardır. Paketi aldığı an yapılan anlaşmaya sadık kalmak, paketi götüreceği kişinin kim olduğunu bilmemek ve taşıdığı paketi açmamak. Yola çıkan Frank bir süre sonra sahip olduğu bu kuralları bozmak zorunda kalır ve bu sebepten büyük bir belaya bulaşır. Artık kahramanımız için gerçek macera bu noktada başlayacaktır. Taşıyıcı 1 Türkçe dublaj izle mek isteyenler bu konumuzdan yararlanabilirler.

Filmde dövüş sahnelerinin de olması dövüş filmleri ile ilgilenenlerin de bu filmi beğeniyle takip etmesi için önemli bir etken oluşturdu. Ayrıca Corey Yuen de dövüş üzerine geniş bir bilgiye sahip olunca ve yönetmenin filme yorumunu katarak çekmesi bu sahneleri bizim gözümüzde daha bir devleştirdi. Sinemalar sitesinde aldığı 8.0 puan da Türk izleyicilerin Taşıyıcı filmini ne kadar çok beğendiğini gösteriyor.


Not : Video ekranındaki 360 change video quality işaretinde video kalitesini yükseltip düşürebilirsiniz,quality değeri ne kadar yüksek olursa görüntü kalitesi o kadar iyi olacaktır fakat yüksek hızlı bağlantınız olması gerekir yada daha çok beklemenize sebep olur,Düşük quality ( Örnek 240 ) ' da izlemek isterseniz bu daha hızlı dolmasına görüntü kalitesinin daha düşük olmasına sebep olur.




  • Bölüm 1





  • Bölüm 2





  • Bölüm 3





  • Bölüm 4





  • Bölüm 5





                                                                   TEK PART ALTERNATİF 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder