PhotoScape indir - PhotoScape Download

PhotoScape indir - PhotoScape Download
Photoscape resim görüntüleme ve düzenleme işlemlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz gelişmiş özellikleri ücretsiz bir resim editörüdür. Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı son derece kolaydır.
Yapabildiği işlemler resim görüntüleme, fotoğraf düzenleme, resim yazdırma, fotoğraf boyutlandırma ve yeniden adlandırma olarak sıralanabilir.

İçerdiği fotoğraf editörü standart düzenleme işlemlerinin yanı sıra parlaklık, kontrast, pozlama, siyah beyaz dengesi, arkaplan düzeltmeleri ve kırmızı göz düzeltmeleri içinde araçlar içermektedir. Ayrıca görüntü efekti, resim çerçeveleri ve fotoğraf sunumu geliştirmek için uygulanabilir maskeler içeren bir koleksiyon sunmaktadır.

Photoscape baskı boyutuna göre tek bir sayfada birden fazla fotoğraf birleştirmek ve baskı düzenleri oluşturmak için kapsamlı baskı seçenekleri içermektedir. Farklı efetk uyguladığınız resimlerinizi animasyon gif dosyası haline getirebilir ve kayıt edebilirsiniz.

Toplu resim düzenleme özelliği ile uzun zaman gerektiren işlemlerinizi saniyeler içinde halledebilirsiniz. Photoscape yeni sürümü ile birlikte bir çok yenilik ve bazı sistem hataları giderilmiş durumda.
En güncel versiyonu olan  Photoscape indir, yeni sürümünde bazı hataların giderilmesi ve yeni efekt ve filtre uygulamaları vaad etmekte.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder