Hasta Yatakları

Medikal sektöründe bir çok dal olup pek yaygın olmayan hasta yatakları artık daha fazla yaygın olmaya başlamıştır. İnsalık artık çok daha ileri gitmekte yatak almak yada kkiralama yapmak için internetten yada bazı medikallarden temin edebilirsiniz.

Ülkemizde medikalde öncü olan firmalardan Oksijen Medikal Ltd.Şti. Üretici firmalardan olup aynı zamanda tüm Türkiye genelinde hizmet vermektedir.  Hastalarınızın daha rahat edebilmesi veya hayatları daha kolaylaştırmak için temin edebilirsiniz. Bir bakıcının yada bir yardım anne,eş,kız yada akrabanın en büyük yardımcısı hasta karyolası olmaktadır.  Hastaların bir bölümü yatalak bir bölümü yarı yatalak diğer kalan kısmı ise hareket edebilmektedir. Genel itibari ile hastaların yatak yada yarım yatalak olan hastalarımız kullanım alnına girmektedir. Bir insan bu tür duruma düştüğünde mutlaka kendi yardımcı yada yanında olacak insanlar aramaktadır. Bu arayışların yanında aynı zamanda hayatını ikame ederken daha kolay hareket etmek ister.

Dünya ilerlemesinde teknojinin gelişmesi ve insanların hayatlarında daha fazla rahat etmesi talebi bizler ve diğer şirketlere daha iyi teknoloji ve daha fazla rahatlığı ön plana çıkarmaktadır. Bizler bu tarz ilerleme daha fazla teknoji daha çok insanların daha iyi rahat hareket etmesi sağlamaktır.Bir çekkatta yatmak veya normal bir yatakta hastalar için oldukça zor anlar yaşamasına neden olmaktadır, insanlar artık bunu görüp daha iyi bir yaşam içim hasta yatakları tercih etmetedir. Bizler istanbul ve anakara illerimizde hizmet vermekte olup,satış,kiralama ve teknik servis vermekteyiz.İstanbul bu iş oldukça rekabeti yüksek bir şehrimiz olup ankara izmirdede yoğunlukla bu işe yapan medikkaller bulunmaktadır. Felçli hastalarda tedavilerde olumulu sonuçlar gözlemlenmiştir. Hasta karyolası, hasta yatağı komple set olarak teslim edilir. Türkiye'den iyi ve en kaliteli malzeme kullanan firma oksijen medikaldir. Aynı zamanda kurumsal ve şirket kategorisinde tek firmadır.Şubelerde deneyimli elemanlar hizmet verir.

Medikal olarak, medikal yataklarımız ortopediktir.Hastalar hem rahat eder hemde düzenli uyku uyur. Kusursuz teknoloji ve ar-ge çalışmaları ile benzersiz deneyimi.

Oksijen medikal servis alanları izmir, istanbul, ankara ve çevre illerde servis alanına dahildir.Garanti süresi ürün modeline göre 4 yıl ila 2 yıl arasında değişir. İstanbul karyola kiralamada ilk akla gelen firma ve şirkettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder