Far Cry 3 Torrent İndir

Far Cry 3

Oyun Hakkında

Crytek’in geliştirdiği Far Cry, 2004 yılında satışa sunulmuş ve FPS oyunlarında eşine az rastlanır türden geniş alanlara yer vermişti. Tropik ada görselleriyle beğeni toplayan yapımın yayıncı firması Ubisoft, Crytek ile yaşadığı anlaşmazlık neticesinde oyunun isim hakkıyla beraber projeden ayrılmıştı. Böylelikle 2008′de piyasaya sürülen Far Cry 2, Crytek tarafından değil, Ubisoft tarafından geliştirildi. Yaklaşık 50 km2′lik Afrika haritasında geçen yapımın belki de en büyük eksisi, tropik ada hüviyetinden uzaklaşmış olmasıydı. Aradan 4 yıl daha geçti ve Far Cry 3 ile beraber adaya müthiş bir geri dönüş yaptık!
Far Cry 3 Başlıyor!
Yeni yapıma kısa bir giriş videosuyla başlıyoruz. Tıpkı üçüncü sınıf Amerikan filmlerinde olduğu gibi gençler hep birlikte eğlenmek için tatile çıkıyor ve bu tatil esnasında kendilerini bir adada buluyor. Ardından ise olaylar gelişiyor… Yapıma videonun hemen ardından adadaki en büyük suç organizasyonunun başındaki kişi, yani “Vaas” ile tanışarak başlıyoruz.
Hoş olmayan tanışma sonunda tutsak olduğumuz kafesten arkadaşımızın yardımıyla kurtuluyoruz ve her yeri silahlı çete üyeleriyle dolu olan bu kamptan kaçmaya çalışıyoruz. Oyunu öğrenme sürecimiz burada başlıyor. Tuşları ve etkilerini görürken, bir yandan da kamptaki gerillalardan saklanarak ilerliyoruz… Amacımız kız arkadaşımızı bulup onu bu cennet görünümlü cehennemden çıkarmak… Hemen bu muhteşem oyunu Torrent Max farkıyla indirin ve oyunun keyfine varın... İyi Oyunlar Dileriz.

Far Cry 3

Adada Neler Oluyor?

Yapımda ilk dikkati çeken tropik ada atmosferi. Ancak bu ada, ilk Far Cry’da gördüğümüz adadan çok daha gerçekçi tasarlanmış. Zira üzerinde yaşayan çok sayıda zararlı/zararsız hayvan mevcut. Örneğin çalıların arasında yürürken, radyo cızırtısına benzer bir ses duyarsanız, hızla sesin geldiği yerden uzaklaşmalısınız. Zira çok büyük ihtimalle yakınınızda ölümcül bir yılan bulunuyor demektir. Yaban domuzları, köpekbalıkları, timsahlar ve köpekler de adada sıklıkla karşılaşacağınız türden hayvanlar.

Far Cry 3

Adanın boyutları bir hayli büyük olduğu için, üzerinde bir yerden bir yere gitmek için cip veya benzeri bir araç kullanmalısınız. Yolda manzarayı izlerken bir anda önünüze çıkan geyiğe çarpmaktan başka çareniz kalmadığında, adanın ne kadar gerçekçi tasarlandığına bir defa daha şahit oluyoruz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Intel Core2Duo E6700 2,6 GHz veya AMD Athlon64 X2 6000+ 3,0 GHz İşlemci
nVidia 8800 veya AMD HD 2900 512 MB Ekran Kartı
2 GB RAM
15 GB Harddisk Alanı

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Intel Core i3-530 2,9 GHz veya AMD Phenom II X2 3,1 GHz İşlemci
nVidia 480 veya AMD HD 5770 1024 MB Ekran Kartı
4 GB RAM
15 GB Harddisk alanı


Torrent Max
Torrent


--Not--
Linkler Virüslü Deyip Lütfen Bize Mesaj Atmayınız.
Linkler Reklamlı Oldugu İçin Bazı Antivüsler Tehdit Olarak Algılayabiliyor.
Reklam Geçene Kadar Geçici Olarak Eset Programınızı Kapatın.
Güvenmeyenler İndirmeyebilir.
Güveninizden Dolayı Teşekkür Ederiz.
İyi Günler..
Seed Edelim
Torrent Max Sizlerle Büyüyor :)
Tekrar Dönmeniz Dilegiyle :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder