GRID 2 [RELOADED] - FULL - Torrent Download - İndir -

Grıd 2 Torrent İndir

Açıklama :
Oyun Gerçek Drift Yapıyormuş Havası Verilmiş Gerçekten Grafikleri Muhtesem Need For Speed Serisi Oynuyorsanız Kesın Bu Oyunu denemeniz gerekir.
Yarış oyunlarında grafik unsuru, shooter oyunlarına vb. oyunlara kıyasla daha bir ikinci plandadır. Oyuncuların çevre grafiklerinden çok arabanın kaplama ve iç dış kaplama detaylarına dikkat ederler. Tabi bir de bunun hasar boyutu vardır. Aracın kaza sonrası aldığı hasar ne kadar gerçekçi olursa, oynaması o kadar eğlenceli olur. Codemasters'ın söylediklerine göre, GRID 2 için Ego Engine versiyonu 3.0'a çıkartılmış. Grafik motoru geliştirilmiş ve optimizasyon iyileştirilmiş. Aslında ilk oyunun grafikleri dönemine göre gayet iyiydi, hatta birçok bilgisayar son ayarlarda çalıştıramazdı. Bu sayede GRID ekran kartı testlerinde test edilen oyunlar listesinde yerini almıştı.

Birbirinden güçlü arabaların ve dünya markalarının da içinde bulunduğu çok zengin bir araba koleksiyonuna sahip, klasik markalar dışında, Pagani, KTM, BAC gibi markaların da oyunda yer alacağını belirtelim. Araç seçeneği oldukça zengin görülse de hepsi oyunla bütünleşmiş vaziyette gelmeyeceği var sayılıyor. Bildiğiniz üzere birçok oyun firması DLC sistemine oldukça alıştı ve hemen hemen her oyununda yer vermeye başladı. GRID 2'nin de bu furyaya katılacağı konusunda birçok söylenti var. Yapılması düşünülen DLC'ler arasında yeni yarış pistleri, yeni araç setleri bulunmakta. Hatırlarsınız Forza Motorsport 4 ve Forza Horizon için birçok yeni araç setleri ve yarış alanları DLC olarak sunuldu. Yani bu da demek oluyor ki GRID 2'de de bu DLC olayını görmemiz mümkün.




GRID 2

GRID 2

GRID 2

GRID 2





 --Not--
Linkler Virüslü Deyip Lütfen Bize Mesaj Atmayınız.
Linkler Reklamlı Oldugu İçin Bazı Antivüsler Tehdit Olarak Algılayabiliyor.
Reklam Geçene Kadar Geçici Olarak Eset Programınızı Kapatın.
Güvenmeyenler İndirmeyebilir.
Güvenizden Dolayı Teşekkür Ederiz.
İyi Günler..


Torrent Max Sizlerle Büyüyor :)
Tekrar Dönmeniz Dilegiyle.
Torrent-max.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder