Assassin’s Creed Brotherhood Torrent İndir

Assassin’s Creed Brotherhood
11. yüzyılda verilen gizli görevleri, muhteşem kurgulanmış mekanlarda yerine getirmek istiyorsanız Assassin’s Creed Brotherhood oyununu indirmenizi öneriyoruz. Ezio Auditore  karakteri ile maceradan maceraya koşacak ve türlü aksiyon ve cambazlıkları nasıl yaptığını ağzımı açık izleyeceğiz.
Animus adlı bir cihazı kurmakta olan meraklı Melahatlar Apple of Eden’in yerini bilen Desmond’u “hele bi anlat da dinleyek aga” kıvamında konuşturarak anılarına geri dönmesini sağlarlar.
Oyunu İtalya’da Roma da oynuyorsunuz ve devasa bir Roma haritası sizleri bekliyor. Borgia kuleleri tarafından korunan değişik boyuttaki bölgeleri haritada ayrılmış bir biçimde görebiliyorsunuz. Tabi ki bu Borgiaların hakimiyetine son verdikten sonra şehirde elinizi kolunuzu sallaya sallaya dolaşabiliyorsunuz. Borgia kulelerinde bir adet emir yağdıran Yüzbaşı var, onu öldürün kule düşer. Borgiaları tarihe karıştırıp şehri restore ettikçe Roma’nın ihtişamı gözlerinizi alacak türden olmaya başlıyor.
Borgia ailesinin köküne kibrit suyu dök, şehri restore et, Leonardo Da Vinci’nin çizimlerine ağzın açık bak, caddelerde dükkanları kontrol et atları gasp et, yani kısacası oyunda Krallık ve Derebeylik yönetimini Belediye’ye çevirmeye çalışıyorsunuz. Tüm bu haşmetli oyunun altında bir Belediye mantığı yatması farklı bir bakış açısı olarak dikkat çekebilir. Ve serinin bu oyunu ile birlikte ilk kez online olarak Multiplayer bir biçimde oynayabileceksiniz. Oyunun oldukça detaylı grafikleri ise sizden iyi bir sisteme sahip olmanızı istiyor.
Umarım Begenirsiniz.
İyi Oyunlar..
Torrent Max
Torrent
                                                                           --Not--
Linkler Virüslü Deyip Lütfen Bize Mesaj Atmayınız.
Linkler Reklamlı Oldugu İçin Bazı Antivüsler Tehdit Olarak Algılayabiliyor.
Reklam Geçene Kadar Geçici Olarak Eset Programınızı Kapatın.
Güvenmeyenler İndirmeyebilir.
Güvenizden Dolayı Teşekkür Ederiz.
İyi Günler..
Seed Edelim
Torrent-max sizlerlerle büyüyor.
Takipte Kalın.
Tekrar Dönmeniz Dilegiyle...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder