LIMIT YOK IZLE



2011 senesinde vizyona giren, Robert De Niro,  Bradley Cooper,  Abbie Cornish gibi oyuncuları bünyesinde barındıran Limitless filmi dünyanın en saygın sinema sitesinden aldığı 7.3 gibi hatrısayılır bir puanla izlenmeyi hakeden bir yapım olduğunu gösteriyor. Limit Yok izle gerçekten değişik ve ilginç senaryoya sahip bir film. İzleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Limit Yok filmi sizlere hoş dakikalar geçirmenizi vaadediyor.

Gerek konunun son derece farklı ve çekici olması, gerekse oyuncu kadrosunun sağlamlığı nedeniyle izlemek istediğim bir filmdi. TR dublaj izle seçeneklisi da çıkınca siteye eklemek siz değerli izleyicilerimin beğenisine sunmak istedim. Sinemalar sitesine baktığımda da 1200 kişinin 7.6 puan verdiğini görünce artık izleyeyim dedim ve izledim. Yönetmen filmin hakkını vermiş. Limitless izle filminin konusu ise;

Bir hap düşünün… Size bir insanın isteyebileceği herşeyi verebilen ufacık bir ilaç. Kahramanımız Eddie perişan, berduş bir halde yaşayan Amerikalı bir yazardır. Günlerden bir gün tesadüf eseri bir hap görür ve bu hapın esrarengiz özelliğini keşfeder. Bu hapı kullanan biri beyninin tümünü kullanabilmektedir. Hal böyle olunca zenginlikten dahiliğe kadar herşeye sahip olunabilmektedir. Eddie şansını dener ve hapı kullanır. Hayatı ilk zamanlar olumlu yönde değişse de zaman içerisinde böyle bir hapa sahip olmanın bir bedeli olduğunu öğrenecektir. Filmin başlangıcında son sahnelerden birini izliyoruz. Eddie yüksek bir binanın üst katında intihar etmek üzeredir. Eddie neden intihara teşebbüs etmiştir? Bu hap Eddie’nin hayatını nasıl değiştirecektir? İzleyelim mi? İyi seyirler dilerim.



    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder